Servicii Oferite

Firma noastra ofera o gama larga de servicii pentru reparare, intretinerea tamplariei si feroneriei geamurilor si usilor termopan

Reparatii si service termopane

Suntem prezenti in Bucuresti si zonele limitrofe

Odata cu patrunderea tamplariei cu geam termopan, ca o necesitate a aparut si serviciul de reparatii tamplarie PVC sau aluminiu, din cauza faptului ca ferestrele si usile cu geam termopan sunt supuse uzurii normale, se recomanda ca periodic (cel putin odata pe an) sa fie verificate de personal calificat. Service termopane sau reparatii termopane sunt servicii care nefiind efectuate de cei in masura sa faca acest lucru pot atrage dupa sine defectarea completa a ferestrei, a elementelor de feronerie sau pot provoca chiar accidente.

Service termopane sau reparatii termopane este un serviciu de care aveti nevoie atunci cand ferestra sau usa dvs cu geam termopan nu mai functioneaza corect, apa sau frigul patrunde pe langa garnitura, s-a stricat manerul sau sistemul de inchidere (feroneria), aveti un geam termopan spart sau pur si simplu fereastra scartiie, freaca sau se blocheaza.

Personalul pus la dispozitie de noi pentru service termopane este un personal cu experienta si pregatire tehnica atat in tara cat si in afara ei avand certificate care atesta acest lucru. Fiind implicati in "fenomenul termopanelor" din anul 1997. Experienta acumulata o punem la dispozitia dvs "reparatii termopane" insemnand pt noi rezolvarea problemelor si redarea unei ferestre sau usi cu o functionare perfecta.

Serviciile pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:
- service tamplarie pvc, aluminiu
- schimbarea feroneriei sau a elementelor defecte sau uzate
- montare deschideri oscilobatante-transformarea deschiderii simple in deschidere dubla (oscolobatanta)
- inlocuire mecanisme de inchidere si a manere defecte
- schimbat sticla termopan sparta
- inlocuit garnituri uzate, rupte, deteriorate
- schimbat balamale, manere uzate, rupte, deteriorate

Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa ne contactati la adresa de email: termopane.reparatiisiplase@yahoo.com sau la telefon: 0767.67.67.97.