Servicii Oferite

Firma noastra ofera o gama larga de servicii pentru reparare, intretinerea tamplariei si feroneriei geamurilor si usilor termopan

Reparatii, service plase anti-insecte (contra tantari)

Suntem prezenti in Bucuresti si zonele limitrofe

Confectionam si montam la comanda plase tantari pentru tamplaria dvs cu geam termopan

Plasele anti-insecte (plase tantari) reprezinta solutia practica si moderna de evitare a contactului cu fel de fel de insecte zburatoare, ce pot patrunde in locuinta dvs.

Avantajele plaselor de tantari (plase insecte)
- protectie maxima impotriva insectelor
- fiabilitate ridicata, plasa propriu-zisa fiind din fibra de sticla
- rezistenta la ultraviolete sin intemperii
- plasa nu este inflamabila
- ofera o vizibilitate foarte buna in exterior;
- profilele folosite la realizarea plaselor sunt din aluminiu vopsite in camp electrostatic la culoarea dorita.

Plase cu balamale. Sunt plasele care se monteaza pe un cadru din aluminiu, echipat cu balamale. Se monteaza direct pe tamplaria existenta, inchisul si deschisul plasei facandu-se foarte usor si comod cu ajutorul unor manere cu un aspect placut, carea actioneaza sisteme de blocare-deblocare. Plasa se va deschide in exteriorul tamplariei.

Plase rulou. Sunt cea mai moderna varianta de plase tantari (plase insecte) deoarece ofera posibilitatea strangerii plasei pe timpul iernii intr-o caseta existenta in partea superioara. Blocarea se face cu ajutorul unor opritori reglabili iar etansarea la partea inferioara cu ajutorul unei perii. Profilele folosite sunt din aluminiu si pot fi de culoarea alba sau maro (culori aflate pe stoc) sau culori preferentiale (se comanda vopsirea lor speciala).

Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa ne contactati la adresa de email: termopane.reparatiisiplase@yahoo.com sau la telefon: 0767.67.67.97.