Servicii Oferite

Firma noastra ofera o gama larga de servicii pentru reparare, intretinerea tamplariei si feroneriei geamurilor si usilor termopan

Intretinere termopane

Suntem prezenti in Bucuresti si zonele limitrofe

Intretinere termopane, revizii ferestre

Intretinerea sau revizia tamplariei dvs. cu geam termopan este o etapa care trebuie aplicata periodic (cel putin odata pe an) si este recomandata de producatori ai componentelor din care este alcatuita ferestra sau usa pe care o utilizati. In primul rand, producatorul de feronerie, mentioneaza acest lucru, de multe ori inscriptionand acest lucru si pe elementele distribuite.

Aceasta revizie este necesara pentru a evita griparea si functionarea greoaie a feroneriei.

De asemenea, producatorul de garnitura recomanda ungerea acestora cu uleiuri speciale pe baza de silicon pentru ca garnitura sa-si pastreze elasticitatea, sa nu imbatraneasca prematur sau sa devina rigida, deteriorarea garniturii atragand dupa ea o etansare necorespunzatoare, patrunderea apei si a curentilor de aer prin locurile pe unde ea ar trebuii sa etanseze.

Mizeria, grasimea depusa (in special la geamurile din bucatarie), praful sunt factori care actioneaza decisiv producand defecte la sistemele de inchidere deschidere.

Fie ca fereastra este din PVC sau aluminiu, revizia periodica este absolut necesara si va ofera urmatoarele avantaje:
- o functionare corecta a ferestrelor si usilor
- un confort termic sporit datorita reglajelor efectuate (pierderi de caldura mai mici)
- izolare fonica mai buna
- ferestrele nu vor mai scartai sau freca
- durata mai indelungata de viata

Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa ne contactati la adresa de email: termopane.reparatiisiplase@yahoo.com sau la telefon: 0767.67.67.97.