Servicii Oferite

Firma noastra ofera o gama larga de servicii pentru reparare, intrtinerea tamplariei si feronerieigeamurilor si usilor termopan

Despre noi

Suntem prezenti in Bucuresti si zonele limitrofe

Suntem prezenti pe piata romaneasca din 1995, incepand cu tamplaria din aluminiu, continuand cu cea din PVC si ajungand la service si reparatii termopane si montare de plase de tantari.

Experienta dobandita in acest timp dar si dorinta de a efectua o lucrare cat mai buna si a lasa un client multumit in urma, ne-au ajutat sa putem selecta furnizorii de materiale in primul rand in functie de calitate si sa folosim produsele cu rezultatele cele mai bune in domeniul de reparatii si service termopane.

Zona de lucru: Bucuresti si zonele limitrofe (prezentate in ordine alfabetica in continuare): Afumati, Balotesti, Baneasa, Berceni, Bragadiru, Cernica, Corbeanca, Cornetu, Crevedia, Prelungirea Ghencea, Snagov, Tunari, etc.

Prestam activitati de service termopane si reparatii termopane prin specialistii nostri care au la baza experienta si pregatire riguros selectata, oferindu-va o calitate maxima in realizarea lucrarilor.